De Belastingkamer

Accountant


AccountantU heeft geen accountant nodig als uw onderneming of instelling in de laatste 2 boekjaren voldoet aan 2 van deze 3 criteria;
  • Omzet van minder dan 8,8 miljoen euro
  • Balanstotaal van minder dan 4,4 miljoen euro
  • Minder dan 50 medewerkers in dienst.
Indien dit het geval is bij uw onderneming, regelt De Belastingkamer alles voor u.

Ons belastingstelsel verandert voortdurend. Gelukkig hoeft u deze wijzigingen niet allemaal zelf bij te houden of een accountant te hebben. De adviseurs van De Belastingkamer zijn namelijk als geen ander op de hoogte van de bestaande en gewijzigde regelingen. Zo weet u zeker dat u niets te veel betaalt.

Iedereen van De Belastingkamer houdt zijn vak constant bij en is op de hoogte van alle mogelijke aftrekposten voor uw belastingaangifte en de eisen der deugdelijke boekhouding/administratie. U heeft dus geen accountant nodig voor uw belastingszaken en uw administratie, zodra u De Belastingkamer inschakelt. Bovendien krijgt u bij ons een vaste en persoonlijke adviseur toegewezen, zodat u één aanspreekpunt heeft en niet telkens hetzelfde verhaal hoeft uit te leggen. Dat werkt wel zo prettig.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Almere, maar wij zijn werkzaam door het gehele land. In elke regio hebben wij namelijk collega’s. Minimaal één, maar vaak zelfs meerdere. Zo kunnen wij u het gehele jaar door advies op maat geven, ook op zaterdag en zondag.

Advies op maat
Ook voor de Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP’er) kan de Belastingkamer de zaken regelen. Vaak bent namelijk al druk genoeg met uw eigen expertise. De Belastingkamer regelt alles voor u, van de omzetbelasting eenmaal per kwartaal tot aan de jaarlijkse inkomstenbelasting. Verder zorgen wij ook dat aan het einde van het jaar de winst en verliesrekening helemaal kloppend is. U heeft geen dure accountant meer nodig.

Op zoek naar iemand die uw accountant kan vervangen?


Naam
 

E-mail
 

Telefoon