De Belastingkamer

Administratie uitbesteden


Administratie uitbestedenVoor veel mensen is het bijhouden van de administratie een flinke klus. Bijvoorbeeld omdat u het niet leuk vindt of omdat u gewoon niet zo’n fiscaal of boekhoudkundig organisatorisch talent bent. Bovendien bent u naast uw werk vaak druk genoeg, met familie, vrienden of wellicht heeft u een tijdrovende hobby. De administratie kan nog wel even wachten.

Goede voornemens
Maar dan valt de blauwe envelop op de deurmat en moet u in actie komen. U neemt zich elk jaar voor om het dit jaar toch echt anders te doen. Maar helaas, oude gewoontes zijn lastig te veranderen. Niet getreurd, u kunt uw administratie ook heel gemakkelijk uitbesteden. Bij ons bijvoorbeeld. Wij zijn hierin gespecialiseerd en helpen u graag, voor een heel schappelijk tarief.

Hoe kunt u uw administratie uitbesteden?
Het enige wat u bij ons hoeft te doen is het aanleveren van een aantal documenten. Welke dit zijn kunt u nalezen bij onze checklist (checklist geldt voor particulieren). Ondernemers vertellen wij in een persoonlijk onderhoud wat er allemaal aangeleverd dient te worden. Vervolgens zorgt u ervoor dat deze bij ons aankomen. U mag zelf kiezen wat voor u de prettigste manier is. U kunt het inscannen en mailen, op de post doen, faxen of langsbrengen. Zelfs een thuisbezoek behoort tot de mogelijkheden. Wij zorgen voor de rest. Makkelijker kunnen wij het niet maken om uw administratie uit te besteden.

Wilt u ook uw administratie uitbesteden?


Naam
 

E-mail
 

Telefoon