De Belastingkamer

M-Biljet invullen


Laat ons uw M-biljet invullen!
Emigreerde u dit jaar uit/naar Nederland of immigreerde u naar Nederland? Dan moet u voor de Belastingdienst een M-biljet invullen. Hieruit volgt of u belasting moet betalen dan wel terugkrijgt over dat jaar. Het invullen van een M-biljet kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Ten eerste dient bepaald te worden of u kiest voor binnen- of buitenlands belastingplicht. Die keuze bepaalt de uitslag van de aangifte of aanslag. Eigenlijk valt en staat alles van het M-biljet, met die belangrijke keuze die gemaakt moet worden. Wij rekenen eerst de consequenties uit van beide keuzes (binnen- en buitenlands belastingplicht). Pas daarna kun je een keuze maken, uiteraard voor de meest voordelige optie.

M-biljet invullen: een lastig karwei
Een M-biljet invullen kan alleen op papier; er is geen digitale versie beschikbaar. Bij een M-biljet worden afwijkende vragen gesteld en behalve een invulformulier zit er ook nog een dik boekwerk met een ellenlange invulinstructie bij. Uiteraard hebben wij vaker met dat bijltje gehakt en kunnen wij voor u uw M-biljet invullen. Een groot deel van onze medewerkers heeft zelf ooit bij de Belastingdienst gewerkt, bijvoorbeeld als belastinginspecteur of fiscaal jurist. Als wij uw M-biljet invullen, bent u dus verzekerd van kwaliteit!

Uw M-biljet ingevuld… en dan?
Behalve uw M-biljet invullen, kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Gaat de Belastingdienst niet akkoord met een eerder door u ingevulde aangifte? Wij kunnen een bezwaarprocedure opstarten bij de Belastingdienst. En bent u ondernemer? U kunt uw hele boekhouding aan ons uitbesteden. Ook voor uw Aangifte Erfbelasting of C-Biljet staan wij klaar. U ziet het, het houdt bij ons niet op bij een M-biljet invullen!

Laat uw M-biljet invullen door specialisten
Moet u een M-biljet invullen maar is dat voor u te ingewikkeld? Bent u overtuigd van onze kennis en kunde en wilt u dat wij dat voor u doen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen er voor dat alles geregeld wordt!

Tarief invullen M-biljet
Het tarief is € 250,00 incl. BTW (fiscale partner gratis).

Moet u een M-biljet invullen maar is dat voor u te ingewikkeld? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Naam
 

E-mail
 

Telefoon