De Belastingkamer

M-Biljet invullen


Laat ons uw M-biljet invullen! Procedure invullen M-formulier
M-Formulier M BiljetM-Biljet | M-formulier bij emigratie of immigratie: Emigreerde u dit jaar uit/naar Nederland of immigreerde u naar Nederland? Dan moet u van de Belastingdienst een M-biljet invullen. Hieruit volgt of u belasting moet betalen dan wel terugkrijgt over dat jaar. Het invullen van een M-biljet kan behoorlijk ingewikkeld zijn, des te meer gezien het feit dat het digitale M-formulier veel vaktermen gebruikt worden.

Hoe gaan wij te werk bij het invullen van uw M-Biljet | M-Formulier? Hulp bij invullen M-Biljet | M-formulier
Nadat wij het eerste contact gelegd hebben met u, analyseren wij uw situatie en geven wij u daarbij enkele instructies. Vervolgens sturen wij u een M-Biljet-checklist waarin staat aangegeven welke informatie en documenten wij nodig zullen hebben voor het invullen van het M-Bilet of M-Formulier. Indien u in het buitenland verblijft, kunt u via Whatsapp of Viber kosteloos contact leggen met ons via het telefoonnummer 0031-618158481. De relevante documenten voor het invullen van het M-Biljet kunt u scannen en mailen naar ons, maar u kunt ze ook posten naar ons. Het papieren M-Formulier (geldt alleen voor voor M-Biljetten van het jaar 2019 of eerder) hebben wij niet nodig. Nadat het M-formulier ingevuld is, krijgt u het concept en de voorlopige uitslag van het ingevulde M-Biljet gemaild. Onze faktuur voor het M-Biljet krijgt u ook bij samen met het concept gemaild. U kunt daarbij uw vragen stellen en/of opmerkingen maken. Na uw akkoordbevinding, zullen wij het M-Formulier opsturen naar de Belastingdienst. U krijgt vervolgens een kopie van het ingevulde M-Biljet. Onze dienstverlening eindigt niet hierbij, want ook voor de nazorg staan wij garant, dus ook na het invullen van het M-Biljet.

Kosten invullen M-Biljet | M-Formulier
Uiteraard begrijpen wij dat u ook wilt weten wat het invullen van het M-Biljet zal kosten. Het tarief is € 250,00 all-in | inclusief BTW | fiscale partner gratis.

Wat krijgt u voor dit bedrag?
  • All-in is echt all-in, dus geen vanaf-prijzen voor het invullen van uw M-Biljet
  • Onze ervaring, kwaliteit en deskundigheid m.b.t. M-Biljetten of M-Formulieren
  • Het invullen van M-Biljet voor eventuele fiscale partner is kosteloos
  • Geen extra kosten voor Opgaaf Wereldinkomen
  • Geen extra kosten voor het invullen van uw M-Biljet indien u een huis gekocht/verkocht heeft
  • Aanvraag of wijziging van eventuele toeslagen zijn kosteloos, ook bij uw M-formulier
  • Geen uurtje/faktuurtje
  • Gedurende het hele jaar door gratis fiscaal advies (dus niet alleen m.b.t. M-Biljetten)
  • Bezwaarschriften op door ons ingevulde M-Biljetten zijn kosteloos! Gezien het feit dat de behandeling van de ingevulde M-biljetten bij de Belastingdienst ook een ingewikkeld proces is, gebeurt het vaak dat de Belastingdienst in de aanslag afwijkt van het ingevulde M-Biljet. In dat geval heeft u onze hulp kosteloos erbij. Onze service naar u eindigt dus niet met het betalen van de kosten voor het invullen van het M-Biljet.
M-biljet invullen: een lastig karwei
Sinds het jaar 2021 kan een M-Biljet ook digitaal ingevuld worden door de belastingplichtige. Echter is het zo, dat de uitslag van het M-Biljet niet uitgerekend kan worden met het M-Biljet-aangifte-programma van de Belastingdienst. Het programmatuur van de fiscus is nog niet zo ver.
Wij werken met professionele aangiftesoftware, waarmee wij ook de mogelijke uitslag voor u kunnen uitrekenen, vóórdat de aangifte ingediend wordt. Dan weet u vooraf waar u aan toe bent.
Indien de fiscus een afwijkende uitslag stuurt, kunnen wij die vergelijken met de door ons uitgerekende uitslag. Zodoende kunnen wij de aanslag van de fiscus controleren op de juistheid, en indien nodig, in bezwaar gaan tegen de aanslag m.b.t. het ingevulde M-Biljet.
M-biljet invullen kan een lastig karwei worden, omdat u zelf dient uit te zoeken wat in de diverse belastingverdragen geregeld is. In de belastingverdragen is geregeld in welk land u de belastingen dient te betalen (in Nederland of in het buitenland). Indien u tijdens het invullen van het M-Biljet geen rekening houdt hiermee, dan is de kans aanwezig dat u dubbele belasting (in beide landen) betaalt; dus te veel.
Uiteraard hebben wij vaker met dat bijltje gehakt en kunnen wij voor u uw M-biljet invullen. Een groot deel van onze medewerkers heeft zelf ooit bij de Belastingdienst gewerkt, bijvoorbeeld als belastinginspecteur of fiscaal jurist. Als wij uw M-biljet invullen, bent u dus verzekerd van kwaliteit!

Uw M-biljet ingevuld… en dan?
Behalve uw M-biljet invullen, kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Gaat de Belastingdienst niet akkoord met een eerder door u ingevulde aangifte? Wij kunnen een bezwaarprocedure opstarten bij de Belastingdienst. En bent u ondernemer? U kunt uw hele boekhouding aan ons uitbesteden. Ook voor uw Aangifte Erfbelasting of C-Biljet staan wij klaar. U ziet het, het houdt bij ons niet op bij een M-biljet invullen!

Laat uw M-biljet invullen door specialisten
Moet u een M-biljet invullen maar is dat voor u te ingewikkeld? Bent u overtuigd van onze kennis en kunde en wilt u dat wij dat voor u doen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen er voor dat alles geregeld wordt!

Tarief invullen M-biljet
Het tarief is € 250,00 incl. BTW (fiscale partner gratis).

Moet u een M-biljet invullen maar is dat voor u te ingewikkeld? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Naam
 

E-mail
 

Telefoon